Що відбувається у CfE? - CfE Accelerator

Що відбувається у CfE?


Deloitte Ventures? IdeasLab Batch4? “FuckUpNight”? BazaIT? Що сьогодні відбувається в CfE Accelerator?

Так, новин в нас вдосталь, тому зараз все по черзі.

– Перш за все, у вересні відбувся вже четвертий запуск студентської акселераційної програми IdeasLab.🚀 Ми відібрали команди з найбільш цікавими та амбіційними стартап-ідеями. Серед них: подолання проблеми неправильно припаркованих автомобілів, запуск українського мистецького ринку з можливістю онлайн купівлі-продажу, розробки розумної страйкбольної форми для фіксування кількість влучань та багато інших! Команди, які перейшли на другий етап, зараз активно працюють над валідацією своїх гіпотез та готуються до другого Pitch Day! За результатами пітчингу журі оберуть команди, які отримають грант у 60 тисяч гривень для подальшої роботи над своїм стартапом. Решта учасників також продовжують навчатись на програмі з можливістю отримати наступний грант. Вже зовсім скоро ми детальніше ознайомимо Вас з стартапами IdeasLab Batch4!

– Щомісяця ми проводимо Meetups4Startups на актуальні теми для стартаперів.
Цього разу, разом із БазаIT, ми організовуємо зустріч на тему “FuckUp Nights” 🤩. На цьому мітапі учасники зможуть поділитись своїми історіями провалу чи невдач, оскільки помилятись – це цілком нормально!
Наші чудові спікери, які знають не лише рецепти успішних проєктів, а й як на відмінно справлятись з факапами, відкрито поділяться історіями своїх невеличких промахів, які згодом стали класним досвідом про те “як не треба”🤭
– Deloitte Ventures UK у співпраці з CfE Accelerator запустили серію онлайн-воркшопів “Connecting the Dots” для цілеспрямованих українських скейл-апів, які планують виходити на міжнародний ринок, зокрема ринок Великої Британії. Під час курсу будуть підніматись такі теми як: побудова партнерств з корпоративними клієнтами, залучення коштів на міжнародних ринках, адаптація свого продукту до потреб місцевих користувачів та багато іншого!

Слідкуй за нашими новинами аби не пропустити цінні можливості, які піднімуть твій стартап на новий рівень! 🚀