Ukraine Venture Hub: Where Investors Go Wild - CfE Accelerator

Ukraine Venture Hub: Where Investors Go Wild

Дата проведення: 26 вересня
Локація: Центр Шептицького, авдиторія 002
Час: 19:00
Стратегічний партнер: Бізнес–школа УКУ (LvBS)

Формат: офлайн, за запрошеннями. Закрита подія для випускників Бізнес-школи УКУ

Реєстрація (триває до 24 вересня 23:59): https://bit.ly/3B24QYC

CfE Accelerator у партнерстві з TOLOKA.VC та Angel One Fund анонсують проведення спільних заходів, спрямованих на презентацію стартапів та підвищення рівня венчурного інвестування в Україні. Запрошуємо вас долучитися до нашої першої події “Ukraine Venture Hub: Where Investors Go Wild”, що відбудеться 26 вересня о 19.00 у м. Львів, Центрі Шептицького.

На реальних кейсах, а саме пітчах стартапів та їх обговоренні з венчурними інвесторами, ми покажемо, як інвестори приймають рішення щодо інвестування, і поділимося найкращими практиками для успішного венчурного інвестування. Це чудова можливість поглибити свої знання, знайти нові можливості для співпраці та зробити свій внесок у розвиток інноваційного бізнесу в Україні.

Що ви отримуєте?

– знання у сфері венчурного інвестування через освітню компоненту зустрічей;

– досліджуєте тенденції та перспективи розвитку сфери разом із експертами;

– створюєте свій диверсифікований та збалансований портфель венчурних інвестицій, використовуючи досвід професіоналів ринку;

– розширюєте бізнес-зв’язки та нові партнерства.

Серед учасників та журі:

Тарас Кириченко – голова Наглядової Ради Нової Пошти, співзасновник українського синдикату інвесторів Toloka.vc.

Адрiан Сливоцький – серійний ангел-інвестор, партнер компанії Oliver Wyman та один із найвідоміших консультантів США. Член Інвестиційного комітету та Консультативної Ради Angel One Fund.

Олександр Шарко – Радник Wiseboard i Head of AI у Rozmova, Principal у Toloka.vc.

Іван Петренко – Виконавчий директор CfE Accelerator УКУ та керуючий партнер Angel One Fund.

Більше про організаторів події:

CfE Accelerator Українського Католицького Університету – це акселератор для українських стартапів та підприємців, місією якого є розвивати бізнес-культуру в Україні та підвищувати її конкурентність у глобальній стартап-екосистемі, вдосконалювати бізнес-проєкти української галузі.

Toloka — український венчурний синдикат, заснований І. Шойфотом, О. Колбом і Т. Кириченко. Синдикат об’єднує близько 1000 інвесторів та є одним із найшвидше зростаючих в Україні за величиною інвестиційних чеків і кількістю річних інвестицій у швидкозростаючі компанії. Для інвесторів Толока надає одразу кілька переваг: можливість інвестувати у стартапи із чеком від $5000, доступ до інвестицій у потенційні юнікорни світового рівня, успішність яких вже доведена бізнес-показниками. Додатковий привілей — якісні аналітичні дослідження кожної потенційної угоди перш ніж вони потрапляють на розгляд інвесторів. Toloka — синдикат із українським серцем. Його засновники та команда часто та багато співпрацюють та інвестують і в українські стартапи, допомагаючи їм зростати за рахунок коштів та професійної експертизи. 

Angel One Fund – ангельський венчурний фонд заснований фундацією Українського Католицького Університету. Мета Фонду — інвестувати в українські стартапи, допомагати їм у реалізації їхніх ідей та розвивати стартап-культуру в Україні.

UCU Business School (LvBS) – це школа з європейськими цінностями та підходами, яка розвиває відкриту й відповідальну бізнес-спільноту в Україні вже більше 15 років. 

pageid = 3190

Контакти

м. Львів вул. Стрийська, 29
79000, Україна

cfe.connect@ucu.edu.ua

Office open hours - Thursday 2 pm - 5 pm.